Акредитиран център за безопасност на движението за малки пътници
Продуцент
Цвят
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Продукт за
Прието тегло
Възрастова група
Позициониране на седалката
Монтажна система
Въртяща се система

Столчета за кола

Столчета за кола - Изберете от 57 продукта

Детско столче за кола - идеално за безопасността на вашето мъниче по време на пътуване с кола

Мислихте ли вече за следващата си ваканционна дестинация и искате да сте сигурни, че вашето мъниче ще се възползва от цялата безопасност по време на пътуването с кола? Ние имаме идеалното решение в този случай! В Baby Matters ще можете да намерите подходящи столчета за кола за деца от всички възрасти, съобразени с теглото и нуждите на вашето дете. Изберете да подарите на вашето бебе висококачествено столче за кола, което ще осигури много комфорт и безопасност при всяко пътуване, на което ще тръгнете заедно!

Столче за кола, съобразено с възрастовата група, в която попада вашето дете

Ако искате да направите най-добрия избор, препоръчваме ви да изберете столче за кола за деца, бебета или новородени, адаптирано към възрастовата и тегловната група, в която попада вашето дете. Така че, ако мъничето има нужда от столче за кола 0-25 кг или 0-36 кг , в нашия онлайн магазин ще можете да откриете модели на достъпни цени, които отразяват отличното качество на нашите продукти.

В допълнение, столчета за кола 9-25 кг или 9-36 кг са готови да предложат на вашето дете необходимата подкрепа по време на пътуването с кола, като столчета за кола за 15-36 кг или 15-50 кг , например. Безопасността и комфортът на вашето дете са от съществено значение, а продуктите на Baby Matters са изработени от качествени материали, които позволяват на кожата да диша, но също така са лесни за почистване! За по-добро изживяване можете също да изберете артикули от гамата аксесоари за столчета за кола или вложки за столчета за кола за новородени, идеални за създаване на повече комфорт за вашето бебе и възможност за безопасно изследване на околната среда.

Столчета за кола ПАЗИ СЕ Столчета за кола BRITAX ROMER Столчета за кола CYBEX Столчета за кола CYBEX PLATINUM Столчета за кола ЧЕТВЪРТЪК Столчета за кола ЛИОНЕЛО Столчета за кола НУНА Столчета за кола RECARO Столчета за кола GB