Акредитиран център за безопасност на движението за малки пътници
Продуцент
Цвят
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

химикалки

Стаята на длито / химикалки - Изберете от 3 продукта

Детски кът - удобно място за забавление на най-малките

Детската кошара е идеална за създаване на безопасно място, където мъничето може да играе самостоятелно, докато започва да изследва и открива ходенето. Благодарение на мрежестите страни на кошарата можете да наблюдавате бебето по всяко време, докато можете да се грижите за други ежедневни дейности. В тези моменти мъничето може да ви види, когато почувства нужда, без да се чувства изолирано или изоставено. Бебешката кошара е практична и полезна за ползване както в уюта на дома, като може да бъде преместена във всяка стая, така и при пътувания, лесно се сгъва и транспортира.

Бебешка кошара - за да могат най-малките да играят безопасно

Сгъваемата кошара е подходяща за допълване на пространството за игра на вашето бебе още от първите дни. В същото време предлага безопасно пространство, защитено от опасностите, присъстващи в дома. Детското любопитство е неограничено, затова те се нуждаят от защита и постоянно внимание. Бебешка кошара е идеалният избор за онези моменти, когато изпитвате нужда от малко релакс, знаейки, че детето ви играе в приятна и комфортна среда.

В babymatters.bg можете да намерите многобройни артикули за детската стая, подходящи за всеки етап, от кошари за деца, кошари за бебета , до мебели за детската стая . Ето защо можете да изберете сгъваема кошара за деца, както и други продукти, които идеално отговарят на вашия стил на дизайн. Не забравяйте да подберете и декорации за детската стая, с помощта на които ще добавите цвят към сюжетното пространство за вашето дете.

химикалки ЛИОНЕЛО