Акредитиран център за безопасност на движението за малки пътници
Продуцент
Цвят
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Продукт за
Вид на продукта
Материал на продукта

Интерактивни матраци

Стаята на длито / Интерактивни матраци - Изберете от 5 продукта

Интерактивен матрак за игриви бебета

Независимо дали го поставяте на леглото, на паркета или на тревата, интерактивният матрак за бебета ще бъде идеалният аксесоар за защита на вашето дете, но и за то да прекарва времето си по забавен и удобен начин.

Защо да изберете интерактивен матрак от нас? Тъй като е пухкава, цветна, идва с перфектни аксесоари за възрастта на вашето бебе, безопасни и приятни на допир, а детето ви ще седи върху тях като свое цветно облаче. Интерактивният матрак, който ви предлагаме, може да бъде закупен със или без аркада, в зависимост от вашите и предпочитанията на бебето, защото има и бебета, за които висящите играчки не представляват интерес.

Интерактивен матрак - изберете най-доброто за вашето дете

Интерактивният бебешки матрак може да бъде оборудван с термоизолация, така че мъничето да бъде защитено от студа на пода или земята. Също така, интерактивен бебешки матрак не трябва да липсва в списъка, който бъдещата майка прави, където могат да бъдат намерени и други артикули за детската стая . Този продукт е задължителен по отношение на аксесоарите, които трябва да закупите, когато се подготвяте за раждането на дете. По-късно, когато порасне, ще търсите декорации за детската стая , но в началото вниманието ви трябва да бъде насочено към сгъваемите легла , които можете да вземете със себе си на почивка, или към този интерактивен детски матрак.

В нашия магазин ще намерите перфектния интерактивен матрак за вашето мъниче, пълен с рисунки, които да стимулират въображението му, хармонични звуци, но също и аксесоари, които ще дадат любопитството на вашето мъниче да открие всеки един от тях чрез игра и цветове.

Интерактивни матраци ЛИОНЕЛО Интерактивни матраци МАЛКА ХОЛАНДКА