Акредитиран център за безопасност на движението за малки пътници
Продуцент
Цвят
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Продукт за
Прието тегло
Възрастова група
Позициониране на седалката
Монтажна система
Въртяща се система

Столчета за кола Група 0-1-2 (0-25 кг)

Столчета за кола / Столчета за кола Група 0-1-2 (0-25 кг) - Изберете от 9 продукта

Столче за кола за деца 0-25 кг - за да осигурите на вашето дете повече комфорт и безопасност

Търсите столче за кола, съобразено с възрастовата група и теглото на вашето дете? Например, столчето за кола за деца 0-25 кг ще бъде много подходящо за вашето мъниче, когато става въпрос за повече комфорт и безопасност в колата. Сега можете да се консултирате с нашия каталог с първокласни продукти и да направите най-добрия избор за вашето пиле.

Тези продукти трябва да бъдат закупени според теглото на вашето дете през всеки период. Ето защо е препоръчително да изберете продукта, който спазва тези детайли, за да се възползвате от повече безопасност и комфорт. Проверете тези спецификации и разберете дали някое от столчетата за кола за 0-36 kg , 9-25 kg , 9-36 kg , 15-36 kg или 15-50 kg , специално проектирано за етапите на развитие на вашето дете, е подходящо за него.

Столче за кола 0-25 кг - подходящо за първите години от живота на вашето дете

Много е важно за всеки родител да знае, че детето му се възползва от всичко най-добро още от първите месеци от живота си. Ето защо столчетата за кола 0-25 кг са подходящи както за новородени, така и за деца до 12 години с максимално тегло до 25 кг.

Тъй като вашето малко дете ще има нужда да се отпусне и да си почине по време на возене с кола, аксесоарите за столче за кола или вложките за столче за кола ще го предпазят още по-добре, докато седи в столчето за кола в оптимална ергономична позиция. Сега е време да се консултирате с нашия каталог с висококачествени продукти, проектирани от известни производители, и да направите правилния избор за комфорта на вашето пиле.

Столчета за кола Група 0-1-2 (0-25 кг) ПАЗИ СЕ Столчета за кола Група 0-1-2 (0-25 кг) BRITAX ROMER Столчета за кола Група 0-1-2 (0-25 кг) ЧЕТВЪРТЪК Столчета за кола Група 0-1-2 (0-25 кг) RECARO Столчета за кола Група 0-1-2 (0-25 кг) GB