Акредитиран център за безопасност на движението за малки пътници
Продуцент
Цвят
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Продукт за
Прието тегло
Позициониране на седалката
Тип количка
Възрастова група
Хоризонтално положение на гърба
Тип колело

Бебешки колички

Бебешки колички - Изберете от 115 продукта

Количката: най-полезният аксесоар, за да се движите безопасно с детето си

В днешно време, веднага след раждането, родителите използват детски колички, за да разхождат малките си. Те са изключително полезни поради лекотата, с която можете да се движите с вашето мъниче, независимо от разстоянието, което трябва да изминете. Важно е да изберете бебешка количка според нуждите на вашето бебе, като вземете предвид аспекти като материала, от който е направена, нейната издръжливост, места за съхранение, обръщащи се дръжки или регулируема седалка.

На уебсайта babymatters.bg можете да намерите множество колички за деца в нюанси, подходящи за всеки пол и предпочитания, както и аксесоари за колички , включително неща, които са предназначени да осигурят на вашето дете допълнителна безопасност и комфорт, като чадъри или спални чували , както и поставки за чаши, предназначени за родители, които лесно се прикрепят към всяка бебешка или новородена количка.

Детски колички: основните видове и модели

Ако детето ви предстои да се появи в живота ви, можете да се спрете на покупката на колички за новородени , а ако ще имате близнаци, можете да прецените избора на двойни колички като най-добър вариант. На нашия уебсайт ще намерите качествени продукти с множество функции, като компактно сгъване и меко окачване, което ще направи възможно ходенето по всякакъв вид почва, включително чакъл или пръст.

Ако искате да имате мултифункционална количка, можете да изберете колички 2 в 1 , които се доставят с различни аксесоари, адаптирани както според възрастта на бебето, така и за возене с кола. С порастването на детето можете да изберете спортни колички , чудесен избор за ежедневни разходки, поради своята лекота и комфорта, който предлагат.

Бебешки колички ПРИЛОЖЕНА Бебешки колички BABYZEN Бебешки колички БЪГАБУ Бебешки колички ПЕЩЕРА Бебешки колички CHICCO Бебешки колички CYBEX Бебешки колички CYBEX МОДА Бебешки колички CYBEX PLATINUM Бебешки колички ЧЕТВЪРТЪК Бебешки колички ЛИОНЕЛО Бебешки колички НУНА Бебешки колички THULE Бебешки колички GB Бебешки колички Бебешки колички ДЖУЛЗ