Акредитиран център за безопасност на движението за малки пътници

ПРИЛОЖЕНА

АНЕКС Продукти - Изберете от 39 продукта

Приложение - издръжливи и многофункционални продукти

Количките Anex са предназначени да улеснят изживяването като родител и да осигурят безопасността и комфорта, необходими на децата по време на дълги или случайни пътувания. Отличителен аспект, който определя селекцията на продуктите на Anex, е висококачествените материали. Така в сайта на нашия магазин можете да изберете елегантните колички Anex от екологична кожа, устойчива на атмосферни влияния, почистващи препарати и многократна употреба. Също толкова атрактивни са и количките, изработени от текстилни материали, деликатни, приятни на допир, идеални за деликатната кожа на мъничето и лесни за почистване и поддръжка. Количките от Anex са окомплектовани с издръжливи колела, които осигуряват лесно управление на различни видове повърхности.

Селекцията на марката включва разнообразие от артикули, които допълват бебешките колички Anex , като се започне от детските колички и се стигне до корите за кола Anex , плюс много други.

Anex Baby – сгъваеми модели, оборудвани с регулируеми системи за безопасност

Друг забележителен аспект на продуктите Anex Baby е възможността за регулиране в различни позиции, за да се адаптират към комфорта и предпочитанията на децата. Оборудвани са с просторни, удобни и добре подплатени седалки за лека, но здрава опора на тялото на мъничето. Количките са лесни за сгъване и съхранение, което улеснява транспортирането на ръка или кола, както и организацията в дома или транспортното средство.

Продуктите с марка Anex, налични в Румъния, са проектирани в съответствие с най-високите стандарти за безопасност, оборудвани са с предпазен център, защитни решетки и системи за закрепване. Повечето модели имат места за съхранение на покупки и лични вещи или за употреба от деца.