Акредитиран център за безопасност на движението за малки пътници
Продуцент
Цвят
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Продукт за
Възрастова група
Монтажна система

Автомобилни кори Група 0+ (0-13 кг)

Автомобилни кори / Автомобилни кори Група 0+ (0-13 кг) - Изберете от 18 продукта

Черупка 0-13 кг - подходяща за улесняване на транспортирането на вашето бебе в условия на максимална безопасност и комфорт

Искате ли вашето бебе да се радва на спокоен сън и тихо и безопасно пътуване с помощта на столче за кола , което ще осигури максимална безопасност и комфорт? В този случай столчето от група 0 0-13 кг на Baby Matters е подходящо, ако детето ви е новородено или до 18 месеца и тежи максимум 13 кг. Монтажът му ще се извърши бързо във всеки модел автомобил, като корите за коли 0-9 кг , които са изработени от много качествени материали.

Тези елементи са необходими за безопасността на бебето по време на пътувания с кола. Благодарение на дръжката, която имат, те ще осигурят лесно транспортиране, без да безпокоят мъника докато спи. Освен това предлага висока степен на защита, благодарение на регулируемите колани и облегалката за глава, която може да се фиксира в различни оптимални позиции, за да осигури на вашето мъниче подходяща опора за главата и врата.

Столче за кола група 0 за 0-13 кг - идеално за осигуряване на правилна позиция на вашето дете

Столчето за кола 0-13 кг група 0 е много полезно, когато искате да сте сигурни, че детето ви е поставено в правилна позиция. Въпреки че тази седалка с форма на черупка е преминала всички тестове за безопасност, аксесоарите за черупката на автомобила ще добавят допълнителна защита, тъй като са много полезни и безопасни.

Открийте гамата от висококачествени продукти на известни марки, които ние, екипът на Baby Matters, продаваме специално за вас и вашето бебе. Уверете се, че сте направили най-подходящия избор, на който ще можете да се насладите заедно!

Автомобилни кори Група 0+ (0-13 кг) ПРИЛОЖЕНА Автомобилни кори Група 0+ (0-13 кг) BABYZEN Автомобилни кори Група 0+ (0-13 кг) BRITAX ROMER Автомобилни кори Група 0+ (0-13 кг) CYBEX Автомобилни кори Група 0+ (0-13 кг) CYBEX МОДА Автомобилни кори Група 0+ (0-13 кг) CYBEX PLATINUM Автомобилни кори Група 0+ (0-13 кг) ЧЕТВЪРТЪК Автомобилни кори Група 0+ (0-13 кг) ЛИОНЕЛО Автомобилни кори Група 0+ (0-13 кг) НУНА