Акредитиран център за безопасност на движението за малки пътници

CYBEX

Cybex България - Продукти за безопасността на вашето дете

Продукти на CYBEX - Изберете от 119 продукта

Cybex - Продукти от BabyMatters

Cybex - разнообразна гама от компактни, функционални и елегантни продукти за родители и деца

Търсите идеалната количка , която ще осигури безопасност и комфорт на вашето дете по време на разходки на открито? Cybex ви предлага широка гама от продукти, като се започне от бебешки колички до столчета за кола , които са много леки, удобни, гъвкави и компактни. Cybex се отличава със своите издръжливи и висококачествени модели, като Cybex Melio или Balio S и други, които можете да намерите в нашия онлайн каталог в Baby Matters. Тези модели ви предлагат много предимства - например можете да ги сгънете много лесно, облегалката се регулира до хоризонтална позиция, препоръчително за комфорта на вашето дете. Те също така са оборудвани с издръжливи колела, идеални за безопасното преминаване на всички разходки, които ще правите с вашето бебе.

Детската количка Cybex - идеална за безопасността, комфорта и релакса на вашето дете по време на разходка

Спортната количка е гениално, модерно и удобно решение, когато искате да изведете бебето си на разходка на открито, в мола, на терасите или на други пътувания. Ще харесате елегантния и функционален дизайн на количките Cybex 3 в 1 или 2 в 1, защото са идеални за активни родители, които искат практичен и удобен продукт за детето си. Регулируемата облегалка или обръщащата се част, която може да се използва с лице към вас или в посоката, в която вървите, са само част от отличните характеристики, с които са оборудвани спортните колички Cybex.

Изберете количката Cybex и столчето за кола Cybex, които смятате, че са най-подходящи за нуждите на вашето дете. Добавете допълнителна безопасност и комфорт по време на пътуване, с помощта на кора за кола , която можете да монтирате на седалката на колата. Открийте всички продукти с първокласно качество, като черупките Cybex или бебешките колички от Baby Matters и се уверете, че ще направите най-добрия избор!