Акредитиран център за безопасност на движението за малки пътници
Продуцент
Цвят
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Продукт за
Прието тегло
Позициониране на седалката
Тип количка
Възрастова група
Хоризонтално положение на гърба
Тип колело

Колички 3 в 1

Бебешки колички / Колички 3 в 1 - Изберете от 25 продукта

Количка 3 в 1 за лесно и удобно транспортиране

Когато искате да изберете количка 3 в 1 за вашето дете, трябва да обърнете внимание на няколко аспекта. На първо място, те са предназначени именно да улеснят транспортирането на вашето мъниче, но и да му бъдат удобни. Наличните продукти са лесни за употреба, издръжливи, съдържат рамката, количката , столчето за кола и черупката и могат да се използват до 3-годишна възраст. Те също така са конфигурирани да гарантират безопасност. Комплектът за бебешка количка 3 в 1 е многофункционален и има множество функционалности и когато го избирате, трябва да се уверите, че отговаря на всички критерии, които имате.

Количката 3 в 1 за момиче или момче определено ще бъде топ покупка за бебета, особено ако е закупена от сертифициран магазин.

Бебешки колички 3 в 1, които могат да се използват по всяко време

В Babymatters.bg ще намерите колички за деца , които ще поставят безопасността на първо място. Пътуването с бебе ще бъде много приятно, а малчуганът ще се възползва от необходимия комфорт. В същото време можете да избирате и от секцията с двойни колички , специално проектирани за лесно свързване и транспортиране. Можете също така да изберете колички 2 в 1 , спортни или новородени , използвани за всякакъв вид пътуване. За допълнителен комфорт, не се колебайте да закупите аксесоари за колички .

Детски колички 3 в 1 от Babymatters.bg

Колички 3 в 1 ПРИЛОЖЕНА Колички 3 в 1 BABYZEN Колички 3 в 1 ПЕЩЕРА Колички 3 в 1 CYBEX Колички 3 в 1 CYBEX МОДА Колички 3 в 1 CYBEX PLATINUM Колички 3 в 1 ЧЕТВЪРТЪК Колички 3 в 1 ДЖУЛЗ Колички 3 в 1 ЛИОНЕЛО Колички 3 в 1 НУНА