Акредитиран център за безопасност на движението за малки пътници
Продуцент
Цвят
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Продукт за
Люлка система
Възрастова група

Детски люлки

Детски люлки - Изберете от 21 продукта

Бебешка люлка - поръчайте сега подходящия модел за вашето дете

Бебешката люлка трябва да бъде задължителна част от списъка на всеки бъдещ родител. Може да предложи на малчугана цели часове релакс, без да е необходима вашата намеса, тъй като детското люлеещо се столче върши сама работата. Просто трябва да поставите бебето там и то ще се погрижи за останалата част от дейността. Нещо повече, той е проектиран така, че да гарантира комфорта, но и безопасността на мъничето, за да можете да се погрижите за други неща през това време. Бебешките люлки имат няколко функции за регулиране, но съдържат и няколко песни, които могат да успокоят бебето, но и да го приспят, в няколко лесни стъпки. В нашия сайт можете да намерите различни модели люлеещи се столове за най-малките, от които да се вдъхновите, но също така ще намерите и детски аксесоари за люлеещи се столове . Добавете любимия си продукт в пазарската количка и се убедете в предимствата на електрическото люлеещо се столче за деца.

Детски люлеещ се стол - Модели на достъпни цени, налични в различни варианти

Електрическата бебешка люлка е една от най-новите технологии, които трябва да въведете в живота си и в живота на вашето дете. Бебешките люлки не само ще зарадват малчуганите, които обичат да ги люлеят, но и ще ви спестят много загубено време. Освен това детският люлеещ се стол може лесно да се транспортира навсякъде, като има възможност да се сгъва перфектно и да се съхранява дискретно в колата. Въртящата се детска люлка винаги ще държи мъничето свързано и няма да му позволи да скучае нито за миг. В зависимост от модела, който изберете, бебешкото люлеещо се столче може да има и подвижна цветна лента с меки играчки , която да разсейва още повече бебето. Поръчайте онлайн люлеещия се стол за детската стая сега и не забравяйте да разгледате ценовата листа на детски люлеещи се столове, които са на много достъпни цени.

Детски люлки БЕЙБИБЬОРН Детски люлки ПЕЩЕРА Детски люлки CYBEX Детски люлки CYBEX МОДА Детски люлки ЕРГОБЕБЕ Детски люлки ЛИОНЕЛО Детски люлки НУНА