Акредитиран център за безопасност на движението за малки пътници
Открийте техния свят

BabyBjorn е шведска фирма, основана през 1961 г. Днес BabyBjorn се радва на отлична репутация в световен мащаб, като е най-добрият избор за вашето бебе по отношение на портфейли.

Тяхната мисия е ясна: да представят на пазара добри, функционални и преди всичко безопасни продукти. Отличават се със своя семпъл, класически, но и модерен дизайн. Добрият дизайн винаги ще бъде функционален и привлекателен.

Децата и родителите се нуждаят от продукти, които издържат във времето; продукти, изработени от надеждни материали, които имат полезни функции.

„Бебетата се транспортират по целия свят, всеки ден, в нашите колички, близо до гърдите на родителите си. Всеки ден получаваме положителни отзиви от родители, които обичат да са близо до детето си. Нищо не ме прави по-щастлив или по-горд" , каза основателят Бьорн Якобсон .

CYBEX предлага столчета за кола, кошове за бебета, колички и детски мебели, които са безопасни и перфектно адаптирани към градския начин на живот.

В основата на разработването на марката и продукта е CYBEX DSF, който се ръководи от принципа на иновациите , комбинацията от уникален дизайн, несравнима безопасност и качество и интелигентна функционалност. Тази тройна стратегия определи развитието на всепризнатите столчета за кола, като Sirona, които могат да бъдат ориентирани с гръб, обърнат към посоката на движение, получавайки не по-малко от петнадесет награди Red Dot Design.

Постоянно поставяйки под съмнение своето статукво и не се страхувайки да оспори установената сфера, CYBEX не само се превърна в лидер в областта на безопасността на децата , но се смята за иновативен начин на живот и модна марка. С новия си подход CYBEX проектира продукти за родители, като същевременно разширява границите, които често разделят безопасността, дизайна и функцията.

В началото на 2014 г. немската компания CYBEX се сля с Goodbaby International Holdings Limited. С впечатляващ опит от над 25 години в научноизследователска и развойна дейност, проектиране и тестване и собствени производствени мощности, Goodbaby поставя глобални стандарти за безопасност, иновации, дизайн и производство .
Какво искаш от количка?

Ако единственото нещо, което искате, е да не мислите за това.

Независимо от ситуацията, имате решение, което стои точно пред вратата ви.

Спокойствие, което ще ви позволи да не мислите много за всяка стъпка, за да излезете.

Защото вие не избирате времето. Вие не избирате метрото да е по-натоварено от обикновено. Не планирате кога най-голямото ви дете иска да дойде с вас точно когато сте готови да излезете с братчето му. Не сте планирали, че ще трябва да се отбиете до хранителния магазин.

Всичко това не би трябвало да е проблем.

И аз не съм.

защото

YOYO2 е готов за всичко!
Ние правим родителството готино!
Ние сме екип от мотивирани дизайнери и инженери, обединени от обща цел: да направим живота на бебета и родители по-лесен, по-добър и с нотка уникалност.

Вдъхновени сме от онези, които възприемат родителството като най-невероятното и завладяващо приключение в живота си. Искаме да ги подкрепим и да направим това страхотно пътуване за тях!

Нашият екип от над 500 души работи ежедневно в подкрепа на родители от над 40 държави.

Ние предизвикваме стереотипите. Ние сме страстни в създаването на издръжливи, ергономични продукти, подчертаващи личния стил на семейството.

Вярваме, че безопасността и красотата са съюзници. Това, че сме практични и надеждни, не означава, че трябва да жертваме иновациите и елегантността.

Продуктите на Anex имат всичко!
Родителството понякога може да бъде стресиращо, но определено е едно от най- необикновените преживявания , за което всички казват, че минава твърде бързо. Anex създава, за да можем всички да живеем в момента, докато се подготвяме за бъдещето, като се учим от миналото.

Да си готин няма нищо общо с възрастта, а с отношението .
Да си готин означава да се възползваш от всичко, което следва, но в същото време да се чувстваш свободен да изследваш. Прегръщането на хаоса и несигурността на едно ново семейство може да доведе до разкрития и приятни изненади.

Появата на бебе означава ново начало за всеки.
Запознайте се с Джои
Ние сме 100% отдадени на това да доставяме радост на новите родители по целия свят и на най-високите стандарти за дизайн, технология и безопасност.

Знаем, че семействата по целия свят изпитват нещо ново всеки ден и сме развълнувани да бъдем част от това пътуване.

Ние надхвърляме стандарта, когато става въпрос за използваните материали и специалните, персонализирани тестове, които всеки продукт трябва да премине.

В Joie правим всичко с цел, с насока и ентусиазъм , което е резултат от нашата отдаденост да правим това, което е правилно за семействата, за нашата компания и за околната среда.

Ние знаем какво искат родителите и от какво имат нужда, поради което продуктите на Joie трябва да бъдат адаптивни, гъвкави и да отразяват уникалните желания на родителите по целия свят.

Полагаме дългосрочни усилия, за да намалим въздействието си върху околната среда и да връщаме на общността чрез благотворителни дарения.
Нашата мисия
Визията на BeSafe е да няма тежко ранени деца при пътни инциденти!

Изборът на правилния стол е важно решение. Нашата мисия е да ви обърнем внимание при инцидент, децата до 4 години са 5 пъти по-добре защитени в седалка, поставена с гръб по посока на движението!

Философията на BeSafe
ЗА НАЙ-МАЛКИТЕ
BeSafe разработва столчета за кола за деца повече от 50 години. Много неща се промениха с времето, но фокусът на тези в BeSafe остана същият, безопасността на малките пътници със същата ясна визия, че нито едно дете не трябва да бъде наранено при автомобилна катастрофа. Използвайки реалността като отправна точка, реалност, която изисква повече от одобрени продукти, за да успее, BeSafe прави неща като никой друг, а някои ги наричат ​​различни.

„Необходими са истински инженери и интелигентни иновации, за да постигнем нашата цел и ние никога няма да бъдем доволни!“

С децата и реалния живот в центъра на вниманието са създадени най-добрите условия за създаване на столове BeSafe. Те обаче никога няма да бъдат доволни! Постоянно се разработват нови иновации, за да направят продуктите на BeSafe още по-безопасни и лесни за използване.

Ваша отговорност, като родител, е да изберете правилната седалка за малкия пътник въз основа на възрастта и семейното положение. Отговорност на марката BeSafe обаче е да гарантира, че продуктите предлагат най-високо ниво на безопасност , всеки път, всеки ден!

ЗАЩИТА ПРИ СТРАНИЧЕН УДАР
Правилно разположената странична защита намалява силите, на които е подложено детето в случай на страничен сблъсък. Всички столчета за кола BeSafe са оборудвани със SIP – Side Impact Protection. Освен това BeSafe разработи допълнителна защита при страничен удар SIP+. Ново иновативно решение, което абсорбира енергията на удара , намалявайки силите върху главата и врата на детето с още 20%.

РЕЗУЛТАТИ ЗА БЕЗОПАСНОСТ
В есенното издание на 2019 г. на теста за детски столчета за кола ADAC/ Stiftung Warentest, моделът BeSafe iZi Kid X3 i-Size постигна фантастични резултати и беше представен като победител в своята категория (приблизително 1-4 години) от ADAC. Моделът BeSafe iZi Kid X3 i-Size, който вече премина успешно шведския тест PLUS, постигна изключителен резултат за безопасност от 1.1 – най-добрият резултат сред предишните тествани седалки за деца на възраст 1-4 години, споменат в архива на ADAC.

Шведската застрахователна компания Folksam актуализира своя тест за столче за кола за деца (за деца между 9 месеца и приблизително 4 години). Сред 32-те тествани столчета за кола, моделът BeSafe iZi Plus X1 беше отличен като „Най-добър в теста 2019“ , заемайки първо място от своя предшественик BeSafe iZi Plus.
Нашата история започва със семейството.
Как давате място на вашето бебе на масата? Отговорът на този въпрос ни накара да проектираме първия си продукт - столът за маса ZAAZ™ - пуснат на пазара през 2007 г. Ние сме глобална марка с корени в Амстердам. Практическата страна на семейния живот е нашият непрекъснат източник на вдъхновение. Отглеждането на деца е пълно с предизвикателства и удовлетворение, често едновременно. И не става дума само за деца. Нашите приключения в света на родителите ни показаха, че когато става въпрос за продукти за бебета, комбинацията от красота и практичност е идеалната рецепта. Най-вече ценим интелигентния дизайн и добре обмислените решения , които ни носят радост.

просто. Практически. Елегантен.
Ние се ръководим от три думи. Ако един обект е лесен за използване, вие ще го използвате. Ако изглежда добре, ще ви хареса. Бебешките продукти от Nuna са проектирани внимателно и използваните най-нови технологии карат нашите продукти да преминат дори и най-взискателните тестове в индустрията. Като се има предвид, че нашите продукти са проектирани да растат със същото темпо като вашето мъниче, това не са просто обикновени продукти за бебета, а първокласни продукти , на които можете да разчитате в продължение на няколко години.

Вашият стил, техните нужди
Вдъхновени от простите линии и изобретателността на холандския дизайн, продуктите на Nuna са прости, безопасни и гъвкави . Независимо дали се използват на улицата или у дома, нашите продукти "разбират" бъркотията, забавлението, безсънните нощи, спокойните недели заедно и любовта.

Малките неща имат значение
Бебешки колички. Столчета за кола. Шезлонги. Сгъваеми кошари. Трапезни столове. Гордеем се с факта, че успяваме да направим повече с по-малко. Вие също можете. Опростените линии на нашите продукти не само изглеждат добре, но през повечето време зад тях се крият гениални решения за съхранение . Интелигентният дизайн не само означава, че нашите продукти са лесни и безопасни за използване, но също така е отлична възможност да спестите време. От столчето за кола, което се фиксира с едно щракване, до сгъваемата кошара, която се сглобява за няколко секунди, нашите продукти правят точно това, от което имате нужда.
Независимо дали изследваме невероятна природа или пътуваме по света със семейството и приятелите си, всички имаме страст да се наслаждаваме на активен живот.

В Thule споделяме вашето желание да прекарвате повече време, наслаждавайки се на страстите си, което означава по-малко време да се тревожим как да донесем всички необходими неща. Повече от 75 години Thule създава решения за опростяване на приключенията в живота. Нашият фокус беше изцяло върху разработването на интелигентни, елегантни, екологични, висококачествени , безопасни и лесни за използване продукти. Всичко, за да можете да донесете нещата, които ви интересуват най-много.

Каквато и да е вашата страст, където и да отидете, каквото и да носите, с Thule вие сте свободни да живеете своя активен живот пълноценно.
Компанията Motorola е създадена, за да проектира, разработва и доставя най-ефективните мобилни устройства в света, подобряващи живота на милиони хора.

Motorola постави основите на индустрията за мобилни комуникации, разработвайки повечето от протоколите и технологиите, които правят мобилните комуникации възможни, включително първия мобилен телефон, първата базова станция и повечето междинни продукти.

През последните 80 години инженерите на Motorola смятат иновациите за свой отговор за подобряване на живота на хората около тях.

Гама бебефони MOTOROLA: перфектен начин да държите под око вашето мъниче.
Перфектното бъдеще се случва сега. Изследвайте нова вселена от дизайн и функционалност чрез продуктовите гами GB Platinum и GB Gold, оставяйки се да бъдете отведени в свят, в който вашето бебе получава само най-доброто.

Дори продуктите да изглеждат като нещо от научнофантастичен филм, gb наистина предлага гаранция за безопасност и комфорт без компромис с използваните материали.

Насладете се на детски колички и столчета за кола с невероятен дизайн и ненадминати функции , чиито продукти на момента са спечелили световно признание.

Независимо дали осигурявате подходяща безопасност на детето си в столче за кола с ADAC сертификат или отивате на градска почивка в най-малката количка на пазара, като родител можете да сте убедени в най-добрия избор на пазара.
Влезте в света на забавленията на открито и приемете предизвикателството на активния малък начин на живот с продуктите на Qplay!

Със значителна гама от триколки, велосипеди за балансиране и тротинетки, марката Qplay иска да демонстрира, че мултифункционалността и ултрамодерният дизайн могат да бъдат постигнати в продукт, който носи хиляди усмивки на лицата на най-малките .

Всеки изработен продукт е съобразен с благосъстоянието, безопасността и комфорта на вашето дете, за да може цялото семейство да се наслади на незабравими моменти навън.

В същото време продуктите на Qplay се възползват от оригинален, патентован дизайн и напреднала технология, поради което марката вече спечели любимите награди на родителите на LVP (LovedByParets), Right Start, Tillywig Awards, Mother&Baby Magazine .
Ergobaby е най-големият производител в света, специализиран в системи за бебешко облекло и аксесоари към тях.

Вярваме в трансформиращата сила на любовта. Непрекъснато се изумяваме как най-малкият човек може да преобрази живота ни с един-единствен изящен дъх. Изведнъж нищо не е по-важно от това детето да бъде безопасно, удобно и щастливо до нас . За да продължим нашата любов и да осигурим тяхното здраво и щастливо бъдеще, ние вярваме, че е наша отговорност да работим за света, който си представяме за нашите деца.

Ergobaby е със седалище в Лос Анджелис и се продава от повече от 700 търговци на дребно в Съединените щати и в повече от 50 страни в международен план.
RECARO съчетава функционалност с ергономичност и естетика , за да създаде следващото поколение гениално проектирани решения. С над 100 години професионален опит в областта на автомобилостроенето и авиацията по отношение на седалките, те са научили колко важно е отличното и са продължили да изпитват нови предизвикателства, за да предложат най-добрите резултати по отношение на комфорт и уединение с RECARO Kids, за родители, които искат да останете спокойни, докато сте в движение. Марката RECARO гарантира най-високите стандарти за следващите 100 години .

RECARO разработва решения, които поставят нови стандарти по отношение на безопасност, комфорт и дизайн. Дишащите материали осигуряват приятен климат на седалката. Главата и гръбнакът са оптимално защитени благодарение на висококачествената облегалка и технологията "Advanced Side Protection" .

RECARO е носител на престижни международни награди в индустрията. На German Design Award 2017 , RECARO спечели две награди в категорията „Ювенален бизнес“. Както детската седалка Zero.1, така и системата за пътуване Citylife убедиха журито със своята ясна и динамична функционалност и естетика.
Bentley Motors Limited е британски производител и дистрибутор на луксозни автомобили и SUV и дъщерно дружество на Volkswagen Group от 1998 г.

Bentley Trike сега гордо носи световноизвестната значка и въплъщава ангажимента към качеството и майсторството , които Bentley Motors внимателно поддържа през годините.

Създадена в сътрудничество с Bentley Motors и като се вземат предвид нуждите на вашето дете, количката/триколката 6 в 1 Bentley е перфектната комбинация от елегантност и функционалност .

ПРОЕКТИРАН В СЪТРУДНИЧЕСТВО С КОМПАНИЯТА BENTLEY MOTORS

Колела реплика на Bentley Continental GT, горни седалки с кръстосани шевове и облечени с кожа дръжки гарантират, че прочутото майсторство на Bentley е отразено във всеки аспект на тази кабриолетна количка/триколка.
ZAZU е холандска марка, която разработва продукти за деца, помагащи на тях и техните родители да имат добър сън. Основателите Nynke Bakker и Sven van der Veen, и двамата родители на 3 деца, се обединиха през 2013 г. и създадоха своя собствена марка детски продукти:

„Да имаш деца е много специално. Прекрасно е да видите вашите малки да се развиват от сладки бебета, които могат да се гушкат, до мини-хора, които правят шеги, имат безкрайна енергия и показват собствен характер! Но същите неща могат да направят родителството доста предизвикателство, въпреки че нека не забравяме, колкото и сладки и забавни да са те, в 5 сутринта, например, усещането е съвсем различно!

В момента ZAZU работи от два офиса: един в Холандия, където са проектирани всички продукти, и офис в Хонконг, близо до производството. В момента ZAZU се продава в над 45 държави.
Ние представляваме една от най-популярните френски марки бебешки артикули. Задълженията на родителя се промениха драматично през последните 15 години - и нашите продукти също се развиха заедно с нуждите на родителите: създадохме монитори с ниски емисии на радиация, системи за носене на бебета, одобрени от специалисти, сложни уреди за готвене и много други оборудване, предназначено да улесни работата на една майка.

Въпреки че Babymoov се разрасна през последните 13 години с почти фантастични темпове, ние спазихме обещанието си да бъдем с майките в най-сложната дейност, тази да отгледат малките си здрави и красиви.
Появата на дете предефинира ритъма на живота. Новите емоции и предизвикателства могат да бъдат поразителни, но Little Dutch подкрепя всички родители. Тази холандска марка предлага необходимите инструменти за преминаване през всички етапи от живота на детето.

Основан преди повече от десетилетие от майка в търсене на идеална вселена за хармоничното развитие на детето, Little Dutch съчетава качеството на материалите и минималистичния дизайн, за да създаде играчки и аксесоари, толкова важни за растежа и процесите на учене на малкото дете. нечий.

Любовта и грижата са дълбоко вкоренени ценности в решенията, взети от родителите за техните деца. Подобно на тях, Little Dutch прави разнообразна гама от безкомпромисни продукти от едни и същи ценности.

Каним ви да опознаете света през очите на децата и заедно с тях да откриете чрез игра значението на малките неща, които носят толкова много щастие.
Нещата, в които вярваме!

Като всички хубави неща на този свят, да бъдеш родител изисква много усилия и понякога ти се струва, че вървиш по неравен път.

Ние от Chicco се опитваме да направим това приключение по-плавно, като се вслушваме в нуждите на родителите или на бъдещите. Както и да е, ние искаме да отидем по-далеч и да популяризираме идеята за „родителство“ , концепция, която обхваща по-сложна и напреднала система за подкрепа, предоставена на хора, които се грижат за деца по различни начини. Където има някой, който се грижи за дете, ние сме с него .

Chicco има над 60 години опит във всеки аспект на родителството и, както обикновено, продължава да търси нови решения. Основният принцип остава същият: ясен фокус върху качеството и най-високите стандарти за безопасност
Партитата под лунна светлина са най-успешни! В един вълшебен свят, недалеч от нашия, живеят мъдрите и щастливи дела на Пика Лулу . Заедно с луната те носят радост и щастие на децата около тях.

Цветните герои са предназначени да стимулират креативността и въображението на вашето мъниче, като гарантират, че то създава свои собствени истории.
Историите представляват основата на концепцията за висококачествените продукти от колекцията Picca Loulou.

Първата колекция се състои от уникални плюшени играчки и декоративни елементи за първите години от живота на детето. Следващата колекция съдържа аксесоари за деца и домашните любимци Picca Loulou, от които толкова се нуждаят за партита под лунна светлина.
Изработени от издръжливи и естествени материали и поставени в красиво оцветени кутии, предметите на Picca Loulou са уникални подаръци.
В Britax Römer се грижим родителите и децата да са в безопасност на пътя. Компанията е изцяло посветена на тази цел, откакто оборудването за безопасност и аксесоарите за автомобили са произведени в началото на 30-те години на миналия век.

От разработването на първото детско столче за кола Britax Römer през 1966 г. безопасността на децата е наш приоритет номер едно. Повече от 50 години ние инвестираме време, пари и усилия, за да осигурим най-добрата безопасност за най-малките.

Днес Britax Römer разработва и произвежда столчета за кола за деца, детски колички и столчета за велосипеди, 90% от които са „ Произведени в Германия “ или „ Произведени във Великобритания “.
CAVOE е нова марка, която се превръща в икона на стил в света на детските продукти. Минимализъм, ултрамодерна простота и безкомпромисно качество са неговите характеристики, взети от света на модата, който срещаме в съвременен Париж .

Имаме удоволствието да Ви представим продуктите с марка Cavoe , които са плод на дългогодишен опит, специализирани познания и предложения на потребителите. За тяхното производство използвахме най-висококачествените компоненти, а параметрите на работа бяха разработени от инженери и дизайнери с почти двадесетгодишен опит. Поради този факт Cavoe е хармонична комбинация от модерни технологии и парижки шик.

Добре дошли в света на CAVOE!
Родителството е истинско предизвикателство и в същото време фантастично приключение.

Оценяваме стойността на споделените моменти. Поради тази причина ние гарантираме, че продуктите на Lionelo са качествени модели, а използването им оставя приятно впечатление. Това се улеснява от модерен дизайн и гениални решения .

Откритостта, желанието за помощ и ангажираността ни помагат да изградим безценно чувство за връзка и доверие с родителите. Благодарение на благоприятното съотношение между качество и цена на продуктите Lionelo, марката става все по-популярна в Полша и Европа. Виждаме тази тенденция не само от броя на купувачите, който непрекъснато нараства, но и от броя на хората, които купуват други продукти на марката Lionelo.
Скъпи родители,

Марката Italbaby е създадена през 1983 г. с намерението да предаде ценностите и културата на семейство Татоли чрез продуктите.

Творенията на Italbaby са изцяло „произведени в Италия“ и представляват най-доброто от занаятчийското наследство на ценен продукт, внимателен към детайлите и избора на материали, винаги с най-добро качество, в съответствие с безопасността и благосъстоянието на бебето.

Семейство Татоли е фокусната точка на компанията и с помощта на своя шивашки опит, натрупан през годините, те успяват да пренесат ценностите си върху продуктите. Това е възможно и благодарение на хармоничен работен екип, където всеки има важна роля, с общото намерение да сбъдва мечти...
СЪЗДАДЕНО ОТ МАЙКИ, ВДЪХНОВЕНИ ОТ ДЕЦА

От самото начало историята на марката Citron е лична. Това, което започна през 2018 г. като мечта на една далновидна работеща майка, която не можеше да намери безопасни, стилни и издръжливи продукти за децата си, сега се превърна във водеща на пазара компания в областта на иновативните лайфстайл продукти, с присъствие в над 27 държави от цял ​​свят .

Citron създава продукти, които представляват стил на живот за цялото семейство , те са иновативни, функционални, модерни и издръжливи. Започна с идея, която щеше да реши проблем и да премине теста за „качество на майките“. Citron е марка, която прави продукти за родители, които искат да популяризират родителството по елегантен начин. От чанти, чанти, топлоизолиращи гювечета, в които може да се съхранява едновременно студена и топла храна, контейнери, които поддържат храната топла или студена за 6-7 часа, до топлоизолиращи бутилки, комплекти прибори, кутии за бързи закуски, Citron идва с иновативни продукти за ежедневието у дома, в училище или дейности на открито.

Citron се фокусира върху ежедневните нужди на клиентите. Те вярват в решаването на проблеми, които започват от момента на хранене до момента, в който храната стигне до стомаха. Всички гами са произведени от материали, които отговарят на най-взискателните действащи стандарти и се надяваме, че дизайнът ще се хареса на всички.
Baby Matters е една от марките с премиум профили, предлагаща най-добрите детски кошари, за да гарантира пълна безопасност, особено през първите години от живота на малките.

Всяка кошара е проектирана с любов и внимание към детайла, за да предложи на вашето мъниче безопасно и удобно място за сън. Използвайки най-добрите материали, мебелите са изработени от борово дърво, ламинирана плоскост и MDF и най-модерните технологии, тези детски легла са издръжливи и устойчиви във времето, но също така красиво декорирани, за да паснат на всеки декор.
Компанията, основана през 1978 г., BIBS е първокласна датска марка с продукти за новородени и деца, както и за родители. Първият продукт на BIBS беше залъгалката от колекцията COLOR, която все още е бестселър и сред любимите залъгалки на родителите по целия свят. През годините разработихме широка гама от продукти и асортимент, подходящи за групата, към която се обръщаме, като по този начин развихме марка за деца с първокласни продукти. С нашите продукти искаме да направим живота на родителите по-лесен и забавен.

Всеки продукт е проектиран в Дания с акцент върху естетиката, дизайна и специфичната скандинавска цветова палитра . Освен това функционалността, безопасността и материалите са предназначени да защитават околната среда и семейния живот, но също така насърчават устойчивостта.
Празнувайте добрите неща в живота.

Като първия момент, в който прегръщате малкото си дете, но и предизвикателствата, пред които се изправяте всеки ден като нов родител. Joolz се вдъхновява от всички тези моменти и след това се опитва да направи живота ви малко по-лесен и малко по-красив. Наричат ​​го "позитивен дизайн" .

Joolz е колектив от хора и родители с обща визия: този позитивен дизайн може да промени нещата. Joolz проектира безопасни, ергономични и елегантни колички, лесни за сгъване и управление .

Гаранцията на Joolz е доживотна , точно както продуктите, и за всяка количка, която продават, те садят дърво в Коледната гора на Joolz .