Акредитиран център за безопасност на движението за малки пътници
Продуцент
Цвят
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Продукт за
Материал на продукта
Тип играчка

Нощни светлини

Играчки / Нощни шлитые - Изберете от 10 продукта

Нощна лампа - забавният аксесоар, който помага на вашето дете да преодолее страха от тъмното

Нощната лампа е полезен аксесоар във всяка стая. Освен, че дава на детето усещане за безопасност и комфорт, той помага и на вас, когато искате да го прегледате. Така ще знаете със сигурност, че няма случайно да настъпите нощем текстилна кукла или друга играчка , която издава определени звуци и събужда детето. Освен това няма да имате нужда от допълнителна светлина, която би рискувала отново да го събуди.

Също така, нощните светлини са много полезни, ако детето развие тревожност, свързана с тъмното, по различни причини. Ще знаете, че в тъмното няма никой и нищо, ако имате тази нощна лампа и следователно ще се чувствате по-добре и ще можете да спите спокойно.

Нощна лампа за деца - безопасност и комфорт за съня на вашето дете

Нощните лампи се използват както от деца, така и от възрастни. Тяхната дифузна и не силна светлина дава на децата приятно усещане докато спят. Тъй като осветява нежно, осигурява комфорт по време на сън, карайки мъничето да заспи в безопасност. Бебешката нощна лампа създава спокойна и топла атмосфера, която помага на децата да се успокоят преди да заспят или ако се събудят от кошмар.

В нашия сайт ще намерите нощни лампички за бебета във формата на животни, които светят в различни цветове за тяхно забавление. Разнообразието от нощни лампи - с батерии или с акумулатор, музикални или не, овца, слон или пингвин, статични или не - гарантира, че можете да намерите точния продукт за вас. Посетете нашата колекция от интерактивни играчки или дървени играчки и заедно с екстрите, които вашето дете вече има, оцветете детството му.

Нощни светлини ЗАЗУ