Акредитиран център за безопасност на движението за малки пътници
Продуцент
Цвят
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Продукт за
Прието тегло
Възрастова група
Позициониране на седалката
Монтажна система
Въртяща се система

Столчета за кола Група 2-3 (15-36 кг)

Столчета за кола / Столчета за кола Група 2-3 (15-36 кг) - Изберете от 11 продукта

Столчета за кола за деца 15-36 кг - безопасност и комфорт по време на пътуване

Столчето за кола за деца с тегло 15-36 кг е задължително по закон, като е изключително важен елемент за безопасност при пътуване с автомобил. От съществено значение е да изберете правилния начин за транспортиране на детето от първите дни на живота му - в тази ситуация можете да изберете столче за кола 0-18 кг . Докато бебето расте, то трябва да се променя, за да се увеличи комфорта - например столчето за кола 15-36 кг се препоръчва от 2-3 години (тази категория включва и столчета за кола 9-36 кг ). Има обаче и варианти, които могат да се използват от раждането до 5-6 годишна възраст, като например столче за кола 0-36 кг .

Столче за кола за деца 15-36 кг - как да изберете правилното?

Ако търсите столче за кола от група 2-3 и не знаете как да изберете правилното, ви предлагаме да вземете предвид критерии като: системата за закрепване (isofix или колани), дали е със система за въртене или допълнителни системи за защита, ако може да се регулира на височина или има други функции, които повишават комфорта на мъничето (като вентилационна система).

Родителите са длъжни да превозват децата само в подходящи столчета за кола , задължително добре закрепени, а малките са закопчани с колани. Ако обясните на вашето мъниче от най-ранна възраст защо е важно да седи в столчето за кола за деца с тегло 15-36 кг, ще видите, че то ще придобие навика да се качва в него и да закопчава предпазните колани преди вас тръгнете по пътя с кола. Разбира се, личният пример винаги ще направи чудеса, така че не забравяйте да закопчаете предпазния колан.

Столчета за кола Група 2-3 (15-36 кг) ПАЗИ СЕ Столчета за кола Група 2-3 (15-36 кг) BRITAX ROMER Столчета за кола Група 2-3 (15-36 кг) CYBEX Столчета за кола Група 2-3 (15-36 кг) CYBEX PLATINUM Столчета за кола Група 2-3 (15-36 кг) ЧЕТВЪРТЪК Столчета за кола Група 2-3 (15-36 кг) НУНА Столчета за кола Група 2-3 (15-36 кг) RECARO