Акредитиран център за безопасност на движението за малки пътници
Продуцент
Цвят
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Продукт за
Прието тегло
Позициониране на седалката
Тип количка
Възрастова група
Хоризонтално положение на гърба
Тип колело

Двойни колички

Бебешки колички / Двойни колички - Изберете от 3 продукта

Количка за близнаци - за удобните и безопасни разходки на вашите малчугани

Търсите бебешка количка , като двойни колички, подходящи за вашите малки близнаци? В Baby Matters ще можете да намерите и изберете от разнообразна гама от продукти с първокласно качество, които са идеални за разходки сред природата, в мола или из града. За допълнителна безопасност, функционалност и комфорт можете да изберете и аксесоари за количка , които ще ви помогнат в това отношение. Близнаците ще усетят грижите, които им полагате, а това ще допринесе за тяхното хармонично развитие.

Така че сега е моментът да се консултирате с каталога с висококачествени продукти, които ще откриете както в нашия онлайн магазин, така и в шоурумите и да изберете най-подходящите за вас и вашите малки.

Колички за двойни близнаци - практични, ефективни и модерни

Правилните колички за близнаци са, разбира се, количките за двойки. С тяхна помощ вашите малчугани ще могат да се насладят заедно на приятни разходки на открито. Освен това те ще им осигурят много комфорт, благодарение на много качествените материали, от които са изработени.

Ние също приветстваме родителите с други изключителни продукти от водещи марки, като колички 2 в 1 , които имат много полезни функции или спортни колички , които са идеални за активни родители. За новите родители количките за новородени ще бъдат сред основните артикули за разходка на бебето. Затова в Baby Matters ще можете да намерите всички необходими продукти за отглеждането на вашето мъниче или мъници. Открийте нашата колекция от двойни колички за деца и се уверете, че ще направите перфектния избор за вашите нужди!

Двойни колички BABYZEN Двойни колички ПЕЩЕРА Двойни колички CYBEX