Акредитиран център за безопасност на движението за малки пътници
Продуцент
Цвят
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Продукт за
Вид на продукта
Материал на продукта

Стаята на детето

Престой за детето - Изберете от 34 продукта

Детската стая – вселена пълна с магия

Декорирането на детската стая изглежда забавна и лесна задача, но има толкова много неща, които трябва да вземете под внимание – не забравяйте, че това пространство ще се превърне в личната вселена на мъничето, мястото, където се въртят всякакви истории ще се роди, но и това, в което ще почива. Стаята на детето трябва да бъде безопасна и практична за възрастта му и това трябва да се отрази в избора на детски мебели , но и в декорациите за детската стая . Ако сте в средата на процеса на декориране, тук ще намерите всякакви продукти за стаята на детето, от първите месеци от живота до училищния му етап.

Артикули за детската стая - как да изберете правилните?

Стаята на детето винаги ще бъде в непрекъсната промяна, защото нуждите му се променят, докато расте. Ако малките, когато са бебета, се нуждаят само от удобно бебешко легло и малко декорации за детската стая , в момента, в който стигнат до детската градина, те ще искат по-голямо пространство за игра и мебели за по-големите деца . Още в предучилищна възраст нещата се променят коренно и в същото пространство ще трябва да направите място за офис и библиотека, които ще ви бъдат полезни след започване на училище. Освен това, докато детето расте, вие ще можете да го включите директно в решенията, свързани със стаята му, и целият процес ще стане много по-забавен.

В нашия магазин ще намерите всички тези артикули за детската стая, от бебешки кошари , до интерактивни матраци , артикули за повиване и пеленане и много други.

Стаята на детето БЕБЕТО ВАЖИ Стаята на детето CHICCO Стаята на детето Колибри Стаята на детето ITALBABY Стаята на детето ЧЕТВЪРТЪК Стаята на детето ЛИОНЕЛО Стаята на детето МАЛКА ХОЛАНДКА Стаята на детето НУНА