Акредитиран център за безопасност на движението за малки пътници
Продуцент
Цвят
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Продукт за
Възрастова група
Монтажна система

Автомобилни кори

Автомобилни капаци - Изберете от 20 продукта

Столче за кола - част от живота на вашето дете от първите дни на живота

Преди раждането на детето подготовката и списъците за пазаруване изглеждат безкрайни, а транспортните системи не се отклоняват от това неписано правило. Имате толкова много привидно подобни предмети за закупуване, че неизбежно възниква въпросът: наистина ли са необходими всички те?

За да избегнат допълнителни разходи, някои родители избират да не купуват цял ​​набор от обекти, които очевидно са много сходни, като например количката , кората на колата и столчето за кола . Важно е обаче да запомните, че всеки има своята роля и по-специално столчето за кола за бебета е задължително от момента на пътуването между майчинството и дома. Нашата селекция от кори за автомобили от 0-13 кг доказва, че можете да комбинирате изгодна цена с високо ниво на качество.

Столчета за кола за бебета - множество предимства на хоризонталното транспортиране

Защо е важно черупката да предпазва детето в хоризонтално положение, с гръб към пътя? При неочакван удар в трафика главичката на бебето може да бъде смачкана, но столчето за кола 0-9 кг , което държи мъничето в легнало положение, ще успее да избегне евентуални счупвания в шийния отдел на гръбначния стълб.

В допълнение към отличните резултати, получени в тестовете за безопасност, това, което препоръчва столчетата за кола за деца с Isofix на нашия уебсайт, е съвместимостта с множество аксесоари, предназначени за столчета за кола . Те са много полезни, особено за родители, които раждат първото си дете и искат да научат тайните на отговорното родителство възможно най-скоро.

Автомобилни кори ПРИЛОЖЕНА Автомобилни кори BABYZEN Автомобилни кори ПАЗИ СЕ Автомобилни кори BRITAX ROMER Автомобилни кори CYBEX Автомобилни кори CYBEX МОДА Автомобилни кори CYBEX PLATINUM Автомобилни кори ЧЕТВЪРТЪК Автомобилни кори ДЖУЛЗ Автомобилни кори ЛИОНЕЛО Автомобилни кори НУНА