Акредитиран център за безопасност на движението за малки пътници
Продуцент
Цвят
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Продукт за
Прието тегло
Позициониране на седалката
Тип количка
Възрастова група
Хоризонтално положение на гърба
Тип колело

Спортни колички

Бебешки колички / Спортни колички - Изберете от 49 продукта

Спортна количка за родители и активни бебета

Нищо не може да се сравни с излет сред природата с бебе, а ако сте активно семейство, спортната количка е това, от което се нуждаете. Транспортирането ще бъде лесно навсякъде, ако изберете сгъваема спортна количка за бебета. Те са проектирани да издържат и могат да се управляват лесно, като имат точка на стабилност. Когато избирате колички за деца , трябва да обърнете внимание на сенника, така че мъничето да е защитено от слънце или дъжд. Такъв продукт е подходящата екипировка за излети в града, природата или почивка. Тъй като има издръжливи колела с окачване, той може да бъде идеален за по-неравни пътища. Спортна бебешка количка ще осигури необходимата мобилност както на родителя, така и на мъничето.

Сгъваеми спортни детски колички със система за безопасност за спокоен сън

Когато избирате спортна количка за деца, трябва да имате предвид преди всичко безопасността на мъничето. Създаден е специално, за да има комфорт на мъничето, да спи спокойно и да не усеща вибрациите при ходене с висок интензитет. Оборудването се отличава с колан с пет точки на опора, регулируема седалка и предлага комфорт на мъничето по време на сън, което е причината да има спортни колички с позиция за сън. Освен тях можете да избирате и от двойни колички , ако имате близнаци, 2 в 1 или дори 3 в 1 , отлични за ваканции. Също така, ако скоро сте станали майка, можете да се консултирате с раздел колички за новородени от Babymatters.bg!

Спортни колички ПРИЛОЖЕНА Спортни колички BABYZEN Спортни колички ПЕЩЕРА Спортни колички CHICCO Спортни колички CYBEX Спортни колички CYBEX МОДА Спортни колички CYBEX PLATINUM Спортни колички ЧЕТВЪРТЪК Спортни колички ЛИОНЕЛО Спортни колички НУНА Спортни колички THULE Спортни колички GB Спортни колички Спортни колички ДЖУЛЗ