Акредитиран център за безопасност на движението за малки пътници
Продуцент
Цвят
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Продукт за

Бебешки люлки

Бебешки люлки - Изберете от 2 продукта

Бебешка люлка - перфектният аксесоар, както за бебето, така и за родителя

Бебешките люлки са най-добрата инвестиция, за да осигурите на детето си начин да се чувства добре. Бебешките люлки помагат и на вас, като родител, защото ви предлагат възможност да се движите из къщата, навсякъде, без да държите бебето на ръце през цялото време. Независимо дали е пристрастен към люлеенето или не, бебешката люлка е идеалният аксесоар за онези моменти, в които искате да сложите мъника си в леглото и да свършите на спокойствие задълженията си.

Бебешки люлки и песни, магическата формула за успокояване на вашето бебе

Електрическата люлка за бебета е сравнително нов аксесоар в Румъния, но със сигурност, след като я използвате, ще се чудите защо не сте се сетили за нея досега. Вътрешните бебешки люлки са също толкова ефективни, колкото люлеещите се столове за деца . Те могат да се сглобяват и разглобяват много лесно и са идеални за носене със себе си на почивка.

Бебешките люлки са с люлеещи функции, оборудвани са с вибрации, звуци, нощна светлина и аксесоари за игра. Тези бебешки люлки, електрически, идват с адаптер за контакта, но могат да работят много добре и с батерии. Потърсете най-добрия вариант в нашето предложение и оставете вашето мъниче да се наслаждава на бавните и внимателни движения, все едно е в ръцете ви.

Бебешки люлки ЧЕТВЪРТЪК Бебешки люлки ЛИОНЕЛО