Акредитиран център за безопасност на движението за малки пътници
Продуцент
Цвят
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Вид на продукта
Продукт за
Възрастова група
Материал на продукта

Статии за масата

Стойки за маса - Изберете от 45 продукта

Артикули за хранене на бебето: всичко необходимо за приятно и спокойно хранене

Понякога храненето с бебето е истинско предизвикателство: дали защото е придирчиво в храната, или защото не е в най-добро настроение в момента – затова е добре да се въоръжите с всички необходими прибори. Столът за маса е първият и може би най-важен: той е специално създаден за ръста на мъничето, компактен е, сгъва се бързо, за да не заема място в кухнята, когато не ви трябва и е безопасно, издръжливо и удобно за мъничето. Инвестирайте от самото начало в продукта, който ви се струва най-подходящ, защото ще можете да го използвате от първите месеци на бебето, докато порасне.

Бебешки сервиз, който ще опрости нещата и за двама ви

Не всичко, което сложите пред бебето си да яде, ще се хареса, но заниманието може да стане по-забавно с помощта на статии за разнообразяване и хранене : сварените броколи вече не изглеждат толкова зле в смешна купа, а маслините са по-лесно се хваща с прибори за хранене, които малкото може лесно да държи в ръката си. Освен това купите със залепващата вендуза също са полезни за вас, шансът храната да се окаже на пода е много по-малък. Също така за вас многофункционалните електрически уреди или нагреватели за мляко ще бъдат надеждни съюзници в приготвянето на храна. Ние знаем, че бебешките ястия са важни, но понякога сложни, затова сме подготвили всички хранителни продукти, от които се нуждаете. Разгледайте цялата оферта и превърнете храненето с детето си в най-красивите моменти!

Статии за масата ПРИЛОЖЕНА Статии за масата БИБИ Статии за масата CHICCO Статии за масата ЛИМОН Статии за масата CYBEX Статии за масата CYBEX МОДА Статии за масата ЧЕТВЪРТЪК Статии за масата ЛИОНЕЛО Статии за масата LOLA&LYKKE Статии за масата НУНА