Акредитиран център за безопасност на движението за малки пътници

БЕБЕТО ВАЖИ

Продукти BABY MATTERS - Изберете от 9 продукта!

Легла за най-малките - Продуктите са налични в Baby Matters!

BabyMatters - подходящите мебели за бебета

BabyMatters е марката, която поставя комфорта и безопасността на най-малките на първо място. Можете да се насладите на висококачествени продукти, внимателно произведени, проектирани с любов към децата. Моделите, налични на нашия уебсайт, осигуряват на вашето мъниче комфортна среда за сън и игра.

Тук можете да намерите артикули за детска стая BabyMatters, които са изработени от масивно дърво. Те представляват идеалното решение за осигуряване на успокояващ и спокоен сън на вашето бебе. Изработени без токсични вещества и с помощта на хипоалергенни материали, тези продукти са чудесни за здравето и благополучието на вашето дете. Освен това регулируемата опора, която имат повечето бебешки креватчета BabyMatters, е лесна за адаптиране към различни височини.

BabyMatters Румъния - изберете продукти с най-високо качество за комфорта на вашето мъниче

Продуктите в нашия онлайн магазин са предназначени да растат заедно с вашето мъниче. Подвижните плоски стъпала позволяват на детето да се движи лесно между леглото и стаята, давайки му независимост в опознаването на околната среда. Освен това, ако търсите допълнително място за съхранение, сега имате на ваше разположение щедро чекмедже. Така ще имате място за пелени, спално бельо, гащеризони и много други, всичко под ръка. За пълно удобство на бебето пакетът съдържа и матрак от кокосови влакна. Това осигурява стабилна и в същото време удобна опора за съня на вашето мъниче. Кокосът позволява проветряването на матрака и абсорбира излишната влага, като по този начин осигурява чиста и суха среда.