Акредитиран център за безопасност на движението за малки пътници
Главна информация
Правила и условия

За да улесним вашия ясен достъп до информацията и процедурите, които ръководят отношенията ни с нашите клиенти, създадохме серия от правила и условия, които ви молим да преминете, за да осигурим добро сътрудничество между страните.
Използвайки уебсайта babymatters.bg, Вие се съгласявате да спазвате тези разпоредби. В зависимост от законодателните промени, ние можем да променим разпоредбите на тези Общи условия. Ваше задължение е периодично да проверявате сайта и да отбелязвате всички направени промени. Продължавайки да използвате уебсайта babymatters.bg, вие се съгласявате с всички направени до този момент промени.
Следващите правила установяват политиката за поверителност и сигурност на данните, обработвани от babymatters.bg в конкретния случай на лични данни съгласно Европейски Регламент 679/2016 (GDPR). Тази политика обяснява как ние, babymatters.bg, като оператор, използваме всякакъв вид лична информация, която можете да ни предоставите, докато използвате сайта или правите поръчка.

  • Лична информация означава всякакъв вид информация, която ви идентифицира лично (например: вашето име, адрес или имейл). Информацията, предоставена при регистрация, се използва за достъп до определени части от уебсайта babymatters.bg, както и за издаване на данъчни или транспортни документи след закупуване на продукти или услуги.
  • Ние събираме информация от клиенти, за да можем да изпълним поръчките и да обслужваме нашите клиенти възможно най-добре с пълна информация относно статуса на поръчките или доставката. Събраната информация включва: име, адрес за доставка, адрес за фактуриране, телефонни номера, имейл адрес. Информацията за кредитната карта няма да се събира или запазва от нашия уебсайт. Също така ще ни е необходима информацията за акаунта (имейл адрес и парола), за да можете по-късно да получите достъп до създадения акаунт, но паролата се пази криптирана, без възможност за дешифриране.
  • Когато преглеждате личната си информация, ние Ви предлагаме да използвате сървър с висока степен на сигурност. Софтуерът на този сървър криптира информацията, която въвеждате, преди да бъде предадена на нас. Освен това имаме процедури за сигурност, които обхващат съхранението и разкриването на вашата информация, за да предотвратим неоторизиран достъп и да действаме в съответствие със законодателството в Румъния и Европейския съюз по отношение на защитата на личните данни. Това означава, че понякога може да ви помолим да докажете самоличността си, преди да разкрием определена лична информация.
  • Ще ви информираме, ако има промени в нашата политика за поверителност, които могат да повлияят на начина, по който използваме предоставената от вас информация. Въпреки това насърчаваме потребителите да бъдат отговорни по отношение на поверителността на личните данни и да проверяват правилата, посочени в тази политика, за да могат да актуализират своите предпочитания.