Акредитиран център за безопасност на движението за малки пътници
Продуцент
Цвят
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Продукт за
Тип превозно средство
Възрастова група
Тип колело

триколка

Разходка / триколка - Изберете от 7 продукта

Детска триколка за забавни разходки

Най-доброто време за закупуване на първа триколка за деца е, когато мъничето навърши две години. Когато са на тази възраст, децата са по-мобилни и ще могат да използват триколката за по-дълго време, без да се изморяват прекалено бързо. Всички модели триколки за деца се препоръчват, когато мъничето знае как да поддържа равновесие. Това ще им помогне да развият своите умения и увереност в новото умение. След като децата усвоят способността да пазят равновесие, те са готови за първата си триколка с педали.

За безопасността на малкото вие ще искате да намерите триколки, които не са много трудни за управление от вашето дете. Кормилото също трябва да бъде поставено така, че да е лесно за използване от детето. Вие сте попаднали на правилното място! В babymatters.bg можете да намерите много модели триколки с педали, както и тротинетки и велосипеди за деца .

Триколка на добра цена - модели с дръжка или педали

Когато започнете да търсите най-добрите детски триколки, трябва да помислите за характеристиките, от които мъникът ще се нуждае за безопасно возене. И тук имаме предвид по-специално ограничението на теглото, тъй като триколка, която е твърде тежка за дете, ще го накара да се измори лесно на пътя и разходките ще бъдат по-кратки, отколкото сте си представяли.

Освен това изберете триколка с дръжка, ако детето ви е още малко, за да върти педалите. А ако вече е на поне 3 години, изберете от разнообразните модели триколки с педали за деца на babymatters.bg. Освен детски триколки на добра цена, при нас можете да намерите и други разходки за деца , като тротинетки и велосипеди .

триколка БЕНТЛИ триколка ЛИОНЕЛО триколка QPLAY