Акредитиран център за безопасност на движението за малки пътници
Главна информация
Гаранционна политика Baby Matters

I. Обща информация

Продуктите, закупени от Baby Matters (SC Travel Matters SRL), се ползват с търговска гаранция за 2 години от момента на закупуване на продукта. Гаранцията на продукта е различна в зависимост от категорията на продукта и се отнася до периода, през който потребителят се възползва от безплатни ремонти / замяна на дефектни елементи (според случая) от производителя/вносителя.

* Юридически лица ползват търговска гаранция за срок от 1 година от момента на закупуване на продукта/продуктите.

*За съдействие на клиенти с депозит, можете да се свържете с нас на телефон 0 768 928 915*

*За съдействие на клиентите на Showroom можете да се свържете с нас на телефон 0 769 244 604*

*За съдействие по имейл, можете да се свържете с нас на garantie@babymatters.ro*

II. Гаранционни условия

 1. За да се възползва от гаранцията, кандидатът има задължението да изпрати имейл на адрес: garantie@babymatters.ro, където проблемът ще бъде уточнен в детайли. Към описанието на проблема трябва да се приложат снимки на следното:
  • Кратко видео от максимум 15-20 секунди или две-три снимки, подчертаващи проблема;
  • Снимка на продуктовата серия (обикновено може да се идентифицира от долната страна на продукта, където обикновено не се вижда;
  • Снимка на разписка/данъчна фактура, издадена от SC Travel Matters SRL, която доказва покупката.

  *Много важно: Ваше задължение е да пазите данъчната бележка, която удостоверява покупката на продукта/продуктите (данъчната бележка - в случай, че сте закупили продукти от шоурума). Също така, моля, проверете внимателно имейл адреса, отбелязан в поръчката (ако сте закупили продукти онлайн). Задължение на клиента е да се увери, че е въвел коректно данните при подаване на поръчката.

 2. Заплащането на транспорта (двупосочен) за продуктите/частите, които изискват ремонт или подмяна и се ползват от гаранцията, е отговорност на BabyMatters, а пратката ще се извърши чрез куриер или чрез лично вземане директно от нашия шоурум.
 3. *Гаранцията на продукт е валидна, ако продуктът не е повреден от тъпи предмети и всеки продукт трябва да бъде върнат с всички аксесоари в кутията, с която ви е изпратен.

 4. Уреждането на гаранцията се извършва в рамките на максимум 15 календарни дни и може да включва едно от следните решения: ремонт или замяна на дефектната част, замяна на целия продукт или връщане на стойността на продукта, ако вече не е на склад.
 5. *Гаранцията не важи за продукт или части от продукта, които са били обект на инцидент, модификация, злоупотреба или неправилна употреба.

 6. Отговорност на продавача, съгласно разпоредбите на чл. 9-14, се ангажира, ако несъответствието се прояви в срок 2 години, считано от доставката на продукта.
 7. За подмяна на дефектни продукти/компоненти, които са извън гаранция или вече не представят фактурата, те могат да бъдат заменени срещу заплащане.

  *Потребителят е длъжен да се запознае внимателно с гаранционните условия, посочени в ръководството за потребителя за всеки отделен продукт.

 8. Потребителят има задължението да се запознае внимателно с гаранционната политика на уебсайта Baby Matters и тази, спомената в ръководството за потребителя, тъй като този документ съдържа съществена информация относно условията на предлаганата търговска гаранция, включително, но не само, информация относно следните аспекти :
  • Какви продукти или продуктови компоненти покрива гаранцията?
  • В кои ситуации на използване на продукта се покрива гаранцията?

МНОГО ВАЖНО : Защитете продукта си от предмети, които могат да причинят силно триене, драскотини, изгаряния, перфорации или каквото и да е физическо действие, което да го повреди, включително намесата на домашни животни, гризачи, насекоми и др. Не използвайте спрей, ацетон, киселина, масла, бензол, инсектициди и др. върху продуктите или близо до тях. и осигурете съхранението им на подходящи места, далеч от прекомерна влажност, преки източници на топлина и прякото действие на слънчевите лъчи.

Гаранцията важи за текстилни части само ако са открити дефекти на датата на закупуване или веднага след получаване.

Всеки дефект в текстилния материал, който не е бил уведомен в рамките на максимум 14 дни от датата на закупуване, автоматично се счита за дефект, възникнал в резултат на нормално износване или неправилна употреба на продукта.