Акредитиран център за безопасност на движението за малки пътници
Продуцент
Цвят
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Продукт за
Прието тегло
Възрастова група
Позициониране на седалката
Монтажна система
Въртяща се система

Столчета за кола Група 0-1 (0-18 кг)

Столчета за кола / Столчета за кола Група 0-1 (0-18 кг) - Изберете от 25 продукта

Столчета за кола за деца 0-18 кг - за комфортно пътуване, с най-малките

Безопасността трябва да е на първо място, както за родителя, така и за детето. Когато решите да тръгнете на път с вашето мъниче, трябва да обърнете внимание на всички аспекти. На първо място транспортът трябва да е безопасен и удобен за бебето. В този смисъл можете да се насочите към столчета за кола , които имат система за безопасност. Ако вашето мъниче е на възраст до 4 години, тогава можете да изберете столче за кола за деца между 0-18 кг. За удобство на вас като родител можете да изберете столче за кола с isofix на 360 завъртания, в категория 0-18 кг, което се върти, регулира се и е лесно за използване.

Столчетата за кола за деца от група 0 са много търсени, като се има предвид, че те могат да се регулират, докато детето расте. От друга страна, можете да изберете столчета за кола от 0-25 кг , 0-36 кг или 9-25 кг , в зависимост от степента на комфорт и безопасност, която искате да предложите на вашето дете. Не забравяйте, че можете да избирате и от категорията със столчета за кола 9-36 кг, които, както и предишните, отговарят на европейските разпоредби.

Столче за кола група 0 за деца 0-18 кг с isofix за безопасността на мъничето

Изборът на столчета за кола 15-36 кг , 15-50 кг или столче за кола 0-18 кг с изофикс може да бъде труден, но трябва да се съсредоточите върху комфорта и безопасността на мъничето. Isofix е специално проектиран за правилното фиксиране на бебешките столчета в автомобила. Те са проектирани от материали, които намаляват ударите и осигуряват на мъничето комфорта, от който се нуждае. За допълнителна защита можете да изберете и вложка за столчета за кола за новородени . В Babymatters.bg определено ще намерите желаното оборудване, както и аксесоари за столчета за кола .

Столчета за кола Група 0-1 (0-18 кг) ПАЗИ СЕ Столчета за кола Група 0-1 (0-18 кг) BRITAX ROMER Столчета за кола Група 0-1 (0-18 кг) CYBEX Столчета за кола Група 0-1 (0-18 кг) CYBEX PLATINUM Столчета за кола Група 0-1 (0-18 кг) ЧЕТВЪРТЪК Столчета за кола Група 0-1 (0-18 кг) ЛИОНЕЛО Столчета за кола Група 0-1 (0-18 кг) НУНА Столчета за кола Група 0-1 (0-18 кг) RECARO Столчета за кола Група 0-1 (0-18 кг) GB