Акредитиран център за безопасност на движението за малки пътници
Продуцент
Цвят
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Продукт за
Материал на продукта
Тип играчка

Играчки

Играчки - Изберете от 132 продукта

Детски играчки – незаменими за хармоничен растеж и развитие

Когато нов член на семейството се появи на бял свят, се замисляте какви детски играчки можете да вземете, но и какви са подаръците за новородени , които ще харесат мъничето. Важно е да знаете за тези играчки за бебета, че те галят нежната кожа на малчуганите, а някои модели помагат за координиране на движенията от ръката към очите или устата.

Когато пораснат, се препоръчва закупуване на детски играчки, подходящи за възрастта им. На нашия уебсайт можете да намерите наградени дървени играчки , тествани в лаборатории за сертифициране на безопасност, като коли, влакове, различни комплекти и комплекти. Всички тези играчки за бебета помагат на малките да развият своите фини или груби двигателни умения. Освен това в Baby Matters има и интерактивни играчки , които стимулират сетивата и въображението на деца от всички възрасти.

Бебешки играчки - практични и полезни у дома или на път

В нашия каталог с детски играчки ще откриете висококачествени плюшени играчки , идеални за активиране на сетивата на малките. Също така, тези продукти са полезни, когато пилето иска да спи. В края на краищата всички малки обичат да играят и биха се радвали да получат някои специални бебешки или по-големи играчки.

На нашия сайт има широка гама от бебешки играчки, които могат да се използват както у дома, така и в движение. Така че, ако искате да помогнете на детето си да расте и да се развива хармонично, купете детски играчки онлайн!

Играчки МАЛКА ХОЛАНДКА Играчки ИЗБЕРЕТЕ ЛУЛУ Играчки ЗАЗУ