Акредитиран център за безопасност на движението за малки пътници

Столчета за кола CYBEX

Cybex България - Продукти за безопасността на вашето дете

Продукти на CYBEX - Изберете от 11 продукта

Столчета за кола CYBEX – решението за абсолютен комфорт независимо от пътя

Ако сте склонни да пътувате много с вашето мъниче, неговата безопасност трябва да е приоритет. По този начин CYBEX разработи широка гама от продукти, за да предложи на малкото дете безопасен маршрут. Гамата столчета за кола на CYBEX за деца е призната в цял свят със своята модерна технология, интелигентен дизайн и специално внимание към безопасността. Освен това има и модели, оборудвани с кори за кола CYBEX , които ви позволяват да го обхождате лесно, след като стигнете до вашата дестинация.

Всички продукти на CYBEX са изработени от най-висококачествени материали, фокусирани върху нуждите на най-малките по време на пътуване. Оборудване като странични предпазни възглавници и здрави конструкции допринасят за намаляване на всякакви удари, но също така и за абсорбиране на удари.

Столче за кола CYBEX – готово за преходи на различна възраст

Марката не прави компромиси, когато става дума за безопасност и дизайн. Имате възможност да изберете столче за кола от 9-36 кг от CYBEX , така че да може да се регулира с израстването на вашето дете. В същото време седалките се предлагат в широка гама от модели, цветове и опции за дизайн, което позволява на родителите да изберат идеалния вариант.

Дългите или кратките пътувания могат да бъдат изморителни за децата, но столчетата за кола CYBEX са създадени, за да внесат допълнителен комфорт при всяко пътуване. Меките материали, регулируемите облегалки и удобните възглавници, адаптирани за главата и врата, също са адаптирани към бебешките колички CYBEX , така че всяко излизане да бъде релаксиращо.

Ако търсите правилните решения за пътуване с вашето мъниче, детските столчета за кола CYBEX със сигурност ще ви зарадват. На Babymatters.ro имате възможност да разгледате разнообразна гама от артикули, специално създадени за комфорта и безопасността на вашето дете, независимо от разстоянието, което пътувате заедно.