Акредитиран център за безопасност на движението за малки пътници
Статии за пътуване за възрастни
Цвят
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Предаден багаж

Туристически станции за възрастни / Оставен багаж - Изберете от 0 продукта

Тролери и чанти

Подходящите артикули за пътуване за подходящия регистриран багаж ще направят пътуването ви много по-лесно и приятно. На нашия уебсайт ще намерите разнообразна гама чанти за багаж на много достъпни цени.

За безопасни и удобни пътувания направете интелигентен и дългосрочен избор и инвестирайте в качествени артикули за пътуване, на които можете да разчитате!

Важни характеристики

  • Чекираните багажи трябва да отговарят на вашите нужди за пътуване и да имат някои важни характеристики. Ето какво трябва да имате предвид, когато купувате пътни чанти:
  • Размер и маневреност - Ако отивате на кратки пътувания, изберете малки пътни чанти, които работят чудесно както като чекиран, така и като ръчен багаж. Ако сте от онези пътешественици, които напускат дома си за няколко дни, ще имате нужда от повече място и големи чанти за багаж. Независимо от размера, регистрираният багаж трябва да е лесен за боравене в тесни пространства, но и да се съхранява, когато не се използва.
  • Тип материали - багажът за регистриране с мека външна част е по-евтин и по-лек, но не по-малко издръжлив от този, изработен от твърди материали. Освен това не показва голяма безопасност по време на работа. Багажът, изработен от твърди материали, дори и да е по-тежък, е по-издръжлив и в същото време по-лесен за почистване.
  • Допълнителни функции - За да закрепите нещата възможно най-добре и да предотвратите смачкването им по време на пътуването, регистрираният багаж може да бъде оборудван с компресионни ленти, съоръжения за разширяване, колела, телескопични дръжки и много други.
  • Цветове и дизайн - Всички знаем какво означава да чакаш чекиран багаж на въртележката на летището и колко разочароващо може да бъде да имаш няколко еднакви модела! Избирайки пътни чанти, които се отличават с дизайн или цвят, можете да сте сигурни, че ще ги разпознаете по-лесно на конвейера.
  • Елементи за сигурност - Безопасността и сигурността не трябва да се пренебрегват, когато купувате артикул за пътуване за чанта. Това е още по-важно, ако обикновено пътувате с ценности. От това следва, че пътната чанта има вътрешна или външна заключваща система и предпазни елементи.

Защо да закупите пътни чанти за багаж от нас

  • Ние практикуваме много достъпни цени и продаваме само висококачествени пътни чанти от известни марки като Thule.
  • В нашия магазин ще намерите разнообразна гама от пътни чанти за багаж, в атрактивни модели, цветове и дизайн.
  • За поръчки, надвишаващи определена стойност, предоставяме безплатна доставка.
  • Ние можем да ви консултираме професионално, по телефона или имейл, за да направите най-добрия избор и разумни и дълготрайни покупки.

Чекиран багаж: пътни чанти Thule

Ако търсите артикул за пътуване, който можете да използвате с увереност за чекиран багаж по време на дълги пътувания, можете да разчитате на гамата от пътни чанти на марката Thule! Те са специално проектирани да предложат максимален комфорт, от първата до последната стъпка.

Можете да изберете пътна чанта с презрамка, или такава на колела с телескопична дръжка. Който и модел да изберете, Thule гарантира, че опаковането и намирането на нещата ще бъде лесно, че ще се възползвате от всички необходими отделения, но също и от регулируеми презрамки или дръжки за улесняване на транспортирането.

Когато избирате пътна чанта за регистрирания си багаж, има безброй съображения, които трябва да вземете предвид. Не се колебайте да ни се обадите или да ни изпратите имейл, за да поискате информация и подробности за продуктите, които ви интересуват!