Акредитиран център за безопасност на движението за малки пътници
Продуцент
Цвят
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Продукт за
Прието тегло
Възрастова група
Позициониране на седалката
Монтажна система
Въртяща се система

Специално издание на столчета за кола

Столчета за кола / Специално издание на столчета за кола - Изберете от 2 продукта

Специално издание на столчета за кола

Използването на столчето за кола за превоз на деца до 12 години или минимална височина от 1,5 м е задължително и регламентирано от закона. По този начин при катастрофа шансовете за смърт се намаляват с до 70%.

На нашия уебсайт родителите могат да намерят специално издание на столчета за кола, които съчетават стил с безопасност и атрактивен дизайн по най-вдъхновяващия начин.

Характеристики:

  • Столчетата за кола в специални издания са идеално адаптирани към нуждите на детето и предлагат адекватна опора и оптимална безопасност.
  • Осигурява на мъничето повишена степен на защита, но и свобода на движение и комфорт.
  • Облегалката за глава е специално проектирана, за да осигури подходяща позиция, когато мъничето спи, но и когато е активно.
  • Специалното издание на столчето за кола намалява риска от нараняване на врата в случай на злополука с до 40%.
  • Страничните защити абсорбират енергията на удара и предпазват много по-добре детето при страничен сблъсък.
  • Позволява лесно монтиране на детето, сглобява се и се разглобява бързо, издръжливо е и лесно за поддръжка.

Защо да купувате от нас специално издание на столчета за кола

  • Дейността ни се основава изцяло на вниманието и грижата за най-малките, затова всички наши продукти са от световноизвестни марки с качество и безопасност.
  • Предлагаме много добро съотношение цена/качество, а за поръчки над определена стойност осигуряваме безплатна доставка.
  • Родителите могат да избират на нашия уебсайт от разнообразна гама от специални седалки за кола, в атрактивни цветове и с елегантен външен вид.
  • Нашите служители са добре обучени да отговарят професионално на въпросите, получени по имейл или телефон.

Специално издание на столове за всички възрасти

На нашия уебсайт родителите винаги ще намерят столчета за кола от специални издания, подходящи за техните деца от няколко месеца до предучилищна възраст или от 9 кг до 50 кг.

Моделите се отличават със своите впечатляващи стандарти за качество, но и с идеална функционалност за ежедневна употреба. Гъвкави, маневрени и лесни за поддръжка, специалните седалки за кола могат да бъдат избрани от няколко модела и цветове, които изглеждат страхотно.

Специално издание на столче за кола Cybex

Разработени в продължение на повече от 10 години тестове и опит, специалните модели столчета за кола от Cybex предлагат оптимални условия за деца в различни етапи на развитие. Така, ако в първите месеци от живота облегалката за глава предлага необходимата защита и опора за удобна позиция, дори когато детето спи, през следващите години подобреният интелигентен защитен щит повишава степента на безопасност, но също така и комфорт и мобилност.

Поради факта, че е конфигурируемо и адаптивно, специалното издание на столчето за кола, предлагано от Cybex, може да се използва до 10-годишна възраст на детето или до максимално тегло от 50 килограма. Това го прави разумна дългосрочна покупка.

цени

Поради факта, че може да се преконфигурира и може да се използва до 10-годишна възраст и дори повече, специалното издание на столчето за кола, което продаваме, е покупка, която ще помогне на родителите да направят значителни спестявания във времето.

Така с едно столче за кола, което се отличава с комфорт и предлаганата предпазна ограда, мъникът е застрахован за дълго време.

Ако имате въпроси относно специалното издание на столчетата за кола в сайта, нашите представители ще се радват да ви посъветват и да ви посъветват при избора на правилния модел, както за детето, така и за родителите! С нас можете гарантирано да предложите на вашето мъниче най-удобните и безопасни условия за пътуване!

Специално издание на столчета за кола CYBEX Специално издание на столчета за кола CYBEX PLATINUM