Акредитиран център за безопасност на движението за малки пътници

Бебешки колички THULE

Продукти THULE - Изберете от 3 продукта

Детска количка Thue - необходим продукт за лесно транспортиране на вашето дете

Когато детето е на път да се появи в живота на двойката, количката е един от основните артикули, които родителите трябва да закупят. Що се отнася до количките Thule, те гарантират лесно управление и в същото време осигуряват необходимата защита чрез 5-те точки, в които има колани. Освен това може лесно да се сгъва с една ръка, но и да се съхранява и транспортира безпроблемно след това.

Детска количка Thule - създадена да задоволи нуждите на родителите и мъничето

Детските колички Thule в нашия сайт са с модерен дизайн и се предлагат в различни нюанси, от синьо, зелено, сиво, до розово или класическото черно. Снабдени са с удобна и наклонена седалка, за да може мъничето да спи спокойно на разходка и с вентилиран сенник с прозрачна мрежа, който помага на малчугана да се чувства прекрасно, независимо от времето. В същото време има колички Thule, които имат регулируем сенник с интегрирано разширение, полезно за защита на детето от слънцето, което предлага UPF 50+ UV защита. Всички тези функции осигуряват на вашето мъниче комфорта, от който се нуждае, за да се наслади на по-релаксиращо пътуване.

Нещо повече, количката Thule има предимството да предлага на родителите по-лесно пътуване с тяхното малко дете, улеснявайки ежедневието им. По-точно, такъв продукт има регулируемо кормило и е оборудван с кошница за пазаруване, за да може да транспортира както детето, така и различни лични вещи. Освен това има и прозорче, наречено Peekaboo, което е с магнитно затваряне и позволява проверка на мъничето, без да го събуждате или безпокоите по какъвто и да е начин. Все пак е добре родителите да имат и други предмети. Затова разгледайте останалите продукти на нашия уебсайт, където можете да намерите и различни артикули за пътуване Thule .