Акредитиран център за безопасност на движението за малки пътници
Продуцент
Цвят
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Продукт за
Вид на продукта
Колело
Материал на продукта

Статии за пътуване за възрастни

Туристически станции за възрастни - Изберете от 24 продукта

Чанти, раници и пътнически колички за възрастни за ръчен или регистриран багаж, налични на Baby Matters!

Статии за пътуване за възрастни

Изборът на правилните пътни чанти помага за предотвратяване на инциденти по време на пътуване и трябва да бъде възможно най-лесен за носене. Избирайки здрав модел от реномирана марка като Thule, вие имате гаранция за издръжливост и сигурност, че нещата ви ще бъдат транспортирани при най-добрите условия.

В нашия магазин можете да намерите няколко модела туристически артикули за възрастни, идеални за дълги или кратки пътувания, полети със самолет или туризъм.

Изберете подходящата дамска чанта или чанта и изпитайте свободата на приятното пътуване!

Видове артикули за пътуване за възрастни

Артикулите за пътуване за възрастни се предлагат в голямо разнообразие от форми и размери и можете да намерите всичко необходимо на нашия уебсайт:

  • Ръчни чанти или торбички с колелца - Тъй като могат да се търкалят и не е необходимо да се повдигат, те са много лесни за транспортиране. Предлагат се в два варианта - твърда и мека страна. Тези с твърд калъф са изработени от устойчиви материали и издържат много добре на удари при транспортиране. Снабдени са с разтегателни и регулируеми дръжки, така че боравенето с чантите да е максимално лесно.
  • Дамски чанти или чанти без колела - Това са чанти с различни размери, които могат да се използват безброй пъти. Елегантни и просторни, те предлагат голям отвор и улесняват опаковането и организирането на нещата. Снабдени са с презрамки за носене в ръка или на рамо.
  • Раници – можете също да ги намерите в нашия магазин в различни размери и са най-добрият вариант за тези, които искат да имат свободни ръце по време на пътуване, туризъм или други дейности на открито. Някои модели имат подвижни части, допълнителни функции за безопасност за лесно пренасяне, скрити отделения за документи, място за лаптоп или специални зони за ценности.

Размери на артикули за пътуване за възрастни

Ако ще летите, размерът на пътните чанти е много важен. По този начин ръчните чанти, които ще вземете със себе си в самолета, трябва да имат максимално тегло от 10 кг и да се побират в размерите от 40 см x 30 см x 20 см, стойности, които представляват стандарт за повечето авиокомпании. Не забравяйте, че ще трябва да вдигнете дамската си чанта, за да я поставите в багажното отделение. Затова изберете размерите така, че да ви е лесно да го транспортирате.

За регистрирани чанти размерите не са регламентирани, а само теглото - максимум 20 кг, с възможност за доплащане за повече. Не забравяйте обаче, че ще трябва да носите тази чанта до летището и ако е твърде обемиста и тежка, пътуването ще бъде по-трудно.

Затова не забравяйте, когато избирате артикули за пътуване, уверете се, че багажът ви е удобен и няма да имате проблеми с транспортирането му. В противен случай рискувате цялото пътуване да се превърне в фиаско.

Ръчна пътна чанта

Изберете един от елегантните и издръжливи модели, които продаваме за приятни пътища. Те са оборудвани с отделения, които компресират дрехите и предлагат максимална защита, намалявайки намачкването или повредите. За по-лесно транспортиране можете да помислите за модел с колела и телескопична дръжка.

Дръж чанта

За дълги пътувания се нуждаете от просторна чанта или голяма количка. Изберете модел, който може да се разширява, защото така ще спечелите допълнително пространство. Също така, за лесно пренасяне, помислете за модел с големи задни колела - те се търкалят гладко дори по неравни повърхности.

Статии за пътуване за възрастни THULE