Акредитиран център за безопасност на движението за малки пътници
Продуцент
Цвят
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Залъгалки и шишета

Стойки за маса / Залгалки и шишета - Изберете от 15 продукта

Залъгалки и шишета, предназначени за комфорта и щастието на вашето мъниче

Залъгалките и шишетата за бебета са проектирани с грижа и внимание, за да отговорят на нуждите от хранене и успокояване на вашето мъниче. В нашата селекция ще намерите качествени продукти, изработени от нетоксични материали, лесни за почистване и поддръжка. Имаме залъгалки, но също така и бебешки шишета, подходящи за вашите нужди и нуждите на вашето мъниче. Сред артикулите за детската маса ще откриете и необходимите в етапа на разнообразяване столове за маса и електроуреди за приготвяне на храната на вашето бебе по възможно най-здравословния начин.

Шишета и залъгалки - създадени с грижа за комфорта на бебетата

Залъгалката няма да замести храната, от която се нуждае вашето бебе, но може да бъде от голяма полза в моментите на възбуда, улеснявайки процеса на успокояване. Можете също така да използвате залъгалка в процеса на заспиване на детето, аз я добавям като част от съня. Сред предимствата на бебешките залъгалки са успокояването и временното разсейване на малките от стресиращи фактори.

Бебешките бутилки могат да се използват за допълване на кърменето или като изключителен начин на хранене, когато кърменето не е възможно. Такива продукти, изработени от нетоксични материали, ще направят процеса на хранене приятен и релаксиращ за децата.

В зависимост от вашите предпочитания, но и от възрастта на вашето мъниче, тук ще намерите различни модели залъгалки и бебешки шишета. Предлагат се в цветове, подходящи както за момчета, така и за момичета. Изберете любимия си нюанс и се насладете на техните предимства в процеса на хранене и успокояване на вашето дете.

Залъгалки и шишета БЕБИМОВ Залъгалки и шишета БИБИ Залъгалки и шишета LOLA&LYKKE