Акредитиран център за безопасност на движението за малки пътници

Бебешки колички НУНА

Nuna - Продукти за безопасността на вашето дете

Продукти на NUNA - Изберете от 12 продукта

Детски колички Nuna – елегантен и компактен дизайн, качествени материали

Продуктите на Nuna са признати за висококачествените материали, от които са изработени. В тази категория на нашия уебсайт са количките Nuna, които са спечелили солидна репутация благодарение на елегантния си дизайн, но също и на иновативната технология, използвана за подобряване на системите за сгъване, безопасността и комфорта на детето. Бебешките колички Nuna се отличават както с надеждност, така и с естетика, като са изключително привлекателни от визуална гледна точка. Освен това те са много лесни за обработка. Това е голям плюс, особено за майките, които често ходят в парка или на пазар с мъничето си.

Ако сте избрали марката Nuna за количката на вашето мъниче, значи сте направили избор, за който няма да съжалявате. Такава статия е идеална за родители, които се подготвят за този етап от живота си.

Детска количка Nuna - как да изберете правилната?

В нашия магазин ще намерите разнообразна гама от продукти Nuna , от които можете да изберете правилните опции за вас и вашето бебе. Количката Nuna Mixx е перфектна за разходки в парка или природата, докато количката Nuna Triv е създадена за градския живот, защото се сгъва бързо и се побира дори в по-малък багажник. Що се отнася до структурата, можете да изберете колички Nuna 2 в 1 с кош , който осигурява комфортен сън на новородено, или спортни колички Nuna , които имат предимството да са по-компактни. И двата вида продукти са подходящи от раждането на детето.

Когато избирате перфектната количка Nuna, не е нужно да правите компромиси, защото тя ще ви придружава на много разходки, поне през първите 2 години от живота на детето. Така че, изберете правилния за вашето мъниче!